Kako ukloniti, smanjiti bore lica?

Kako u borbu „protiv bora“?

 

Postoje dva oblika ljudskoga lica. Prvi genetski oblik stari tako da se koža obješa, vuće je sila gravitacije prema „dolje“, te čovjek dobiva tzv. „buldog izraz lica“. Mišići gube tonus, koža gubi elastičnost, i koliko je god mazali najskupljim preparatima, za par mjeseci uvidimo na velike kampanje na nama lakovjernicima samo zarađuju novac. Osobno se kao liječnik doslovce „ježim“ kada čujem „krema obogačena kolagenom“. Kolagen je tako velika molekula da nema šanse prodrijeti u kožu.

Zatim kreme s koenzimom Q10, vitaminom E, zatim A, raznim antioksidansima….Sve je to u redu i jako poželjno za kožu nakon 25-te, sve to sprečava nastanak bora, ali da će umanjiti i jednu, nema šanse!

Pravilno hidrirana koža izgleda ljepše i zdravije. Pijte puno tekučine! Da pijte puno tekučine, da biste rehidrirali vaš organizam, pomogli jetri i bubrezima da izbace toxine, no znanstvena istraživanja su pokazala da količina unesene vode ne utjeće na hidraciju same kože.

 

Kako djeluje akupunktura?

 
 

Akupunktura stimulira mišiće vašeg lica i oni vračaju prvobitni volumen („ bilda ih“). Kako se mišići jačaju i povečavaju, zatežu kožu.

Nadalje akupunktura stimulira vlastitu proizvodnju kolagena i elastina, što niti jedna krema protiv bora ne može…Koža gubi bore, pomlađuje se.

Akupunktura pojačava, optimizira prokrvljenost kože i protok limfe, pobuđuje stanice kože, regulira ličenje sebuma i na taj način rehidratizira vašu kožu.

 

Što čekate? Učinite nešto za sebe!
►  Akupunktura  - Wednesday, May 19, 2010
  |   Print   |   Home


  Home page - Default