Elektrolipoliza, facelifting, facebuilding, bodybuilding

Svi mi dobro znam da godine donose mudrost.., no ako smo već mudri, ne trebamo izgledati staro! Posebnim programom elektrostimulacije vašeg lica, kapilarizacijom (boljom prokrvljenošću), potičemo vašu kožu da sama proizvodi vlastiti elastin i kolagen, te izgleda znatno svježije, ujednačenije, zdravije, a samim tim i mlađe.

Radimo i program elektrobuildinga lica, čime vaše lice poprima stare konture, jagodice se podižu, nestaju ružne „udubljene oći“, opušteni kapci, opušteni obrazi i dobiva se efekt liftinga lica, bezbolno, bez kirurških zahvata i rizika same operacije.

Koža lica se nalazi na mišiću. Tokom godina, mišić gubi tonus, „obješa se“, a za njime i koža. Kada ponovo izgradimo mišiće lica, koža se sama zateže. Uz kvalitetne preparate, zadržati ćete mladenački izgled još dugo, dugo godina.

Da se akupunkturom može smršaviti, to ste se već uvjerili sami. No, ljudsko tijelo mršavi ravnomjerno, ovisno o građi (kruška, jabuka kod žena). Možete imati idealnu težinu, no salo na trbuhu, bedrima. Za vas je jedini i pravi naćin izbora elektrolipoliza,

 
skidanje masti s točno određenog dijela tijela.
 

Imamo i program namjenjen posebno za muškarce, koji uključuje i elektroizgradnju pojedinih mišića i grupa mišića, kao i sve vezano za lice.

Rijeka, Riječani i okolica, znate gdje se nalazimo. Nazovite i ugovorite svoj termin!
►  Masaža  - Friday, June 11, 2010
  |   Print   |   Home


  Home page - Default