Mršavite ušnom akupunkturom - aurikulopunkturom

 Ušna akupunktura se koristi za tretiranje širokog spektra kliničkih poremećaja koji uključuju glavobolje, kroničnu bol u leđima, povišeni krvni tlak, alergije, stresna stanja, odvikavanje od pušenja, nesanicu, mršavljenje." Mršavljenje akupunktura" Primjenjuje se i kod tzv.  liječenja zdravog, tretmanima u proljeće i jesen koji podižu imunitet, i tako smanjuju mogućnost obolijevanja.  I tjelesna i ušna akupunktura mogu se koristiti za ublažavanje bolova ili različitih patoloških stanja organizma upotrebom akupresurne masaže, akupresure, magneta, akupunkturnih igala, elektroakupunktura i laserske stimulacije.

 Terapija ušnom akupunkturom provodi se na dva načina: zabadanjem iglica u određene točke na ušnoj školjki, s tim da se iglice ostavljaju 30 minuta.  Drugi način je postavljanje tzv.  Intradermalnih - trajnih iglica, koje pacijent stalno nosi i može sam da ih stimulira, a mijenjaju se svakih sedam dana.  Nasuprot tjelesnoj akupunkturi, ubadanje iglica u ušnu školjku može izazvati osjet boli, topline, težine, a uho može postati crveno i osjetljivo.  Ali, treba naglasiti da je ova reakcija privremena.
Ušna akupunktura za mršavljenje djeluje na način da se stimulacijom akupunkturne točke
• blokira centar za glad, poboljšava metabolizam,
•  podiže opći imunitet,
•  umiruje i smiruje, uklanja stres
 Stres, nemir, nesanica, nezadovoljstvo imaju direktan odnos s debljinom, odnosno mršavljenjem.  Miran, smiren pacijent prestaje hranom „liječiti stres“.  Prvi vidljivi učinak inhibicije „terora“ gladi mijenja proporcije tijela , smanjuje struk, bokove, bedra. 

 Vrijeme liječenja debljine ušnom akupunkturom ovisi o vašim individualnim potrebama.    

Ljeto se vratilo u Rijeku, ljeto nam se vratilo u grad! Stoga dragi moji, ukoliko se želite riješiti suvišnih kilograma, smršaviti, smršavite brzo i jednostavno uz ušnu akupunkturu. Ušna akupunktura nije bolna, nadasve je jednostavna. Ušnom akupunkturom smršavite do željene težine. "Mršavljenje akupunktura"
 
 
Osim što ćete smršaviti uz ušnu akupunkturu, riješiti se debljine, osloboditi ćete se i nagomilanog stresa.
Obratite se s povjerenjem, tu smo zbog Vas #akupunktura#!


Mršavite jednostavno uz aurikulopunkturu "mršavljenje akupunktura" #akupunktura #mršavljenje #Rijeka #Kastav #doktor
►  Akupunktura  - Wednesday, June 15, 2011
  |   Print   |   Home


  Home page - Default