Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
ZanimljivostiKiropraktika, kiropraktika, tko i što ?
Svugdje se već uvelike piše o dvoumljenju, bolje reći o neznanju spada li kiropraktika u oficinalnu, "pravu" medicinu, ili pak alternativnu medicinu. Tko i kada smije biti kiropraktičar, koje obrazovanje mora imati, koje diplome...Kiropraktika nije "namještanje kralježnice u nečijoj garaži ili, nazovi "improviziranoj" ordinacii. Mi znamo, vi provjerite! Doktor Goran Lesac će vam pružiti stručnu medicinsku uslugu kiropraktike i osteopatije. Rijeka, tu smo!

Zanimljivostimr.sc. Krunoslav Reljanović o akupunkturi
Laika je lako zavarati. Pacjenti su u 99 posto slučajeva medicinski laici. Znalo se čuti: "Bio sam na akupunkturi kod nekog Kineza.."! Naš narod često puta misli da ako je netko Kinez, odmah zna i akupunkturu! Akupunkturom se mogu i smiju baviti isključivo doktori medicine, koji posjeduju diplomu o posdiplomskoj izobrazbi iz akupunkture. Pročitajte što o tome kaže mr.sc. Krunoslav Reljanović.

ZanimljivostiIndikacije za akupunkturu
Akupunktura se može primjenjivati kao osnovna ili kao nadopunska terapijska metoda. Danas akupunktura više ne spada u alternativnu medicinu. U sljedećem članku navedene su sve indikacije za akupunkturu. Članak je preuzet sa stranica Croatian acupunctura association. Ako želite saznati nešto više što naši Hrvatski, eminentni i priznati stručnjaci govore o akupunkturi, posjetite ove stranice: www.medicinska-akupunktura.com

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!