Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
DepresijaZimska depresija i njeno liječenje
Zimska depresija, winter blues. Ah ta zima. Praznici su iza nas. Možda smo dobili i pokoji kilogram viška. Možda se neki od vas pitaju: "Čemu se radovati?". Tako ste nekako bezvoljni, ništa vam se ne da. Depresija, da depresija, ali srećom ona gotovo normalna zimska depresija. A što sada? Proljeće je još taako daleko! Ne očajavajte za sve postoji lijek! Pobrinuo se netko (priroda, Tvorac) da za sve pruži lijek. U svemiru vlada zakon ravnoteže.

DepresijaDepresija i anksioznost "ljekovito bilje"
Treba napomenuti da se anksioznost, ili meni puno bliža riječ, tjeskoba, može javiti kao samostalna bolest, ali također može biti samo jedan od simptoma depresije ili predhodi samoj depresiji. Anksioznost kao i depresija sputava čovjeka u svakodnevnom životu. Osoba se nalazi pod stalnom napetošću, tenzijom, što može dovesti čak (samostalno ili u sklopu depresije) do fizičkih simptoma: bol u vratu, leđima, glavobolja...

DepresijaKako prepoznati depresiju? Simptomi depresije
Već po ne znam koji puta spominjem da je depresija bolest s tisuću lica. Kako ćemo prepoznati da se upravo kod nas radi o depresiji? Kako posumnjati na depresiju,koji su njeni simptomi? Kako otkriti bar nekoliko lica te raznolike i nadasve opterećujuće bolesti? Pogledajmo zajedno. Možda u segmentima ovoga teksta pronađete upravo ono što vas mući? Puno je lakše boriti se protiv neprijatelja kada znamo njegovu strategiju.

DepresijaDepresija
Depresija je, kako je već svima poznato, bolest s tisuću lica. Depresija svakodnevno uništava ljudske živote, njihovu kvalitetu, smanjuje našu funkcionalnost i produktivnost, kako na poslu, tako i u privatnom životu. Bitno je znati prepoznati depresiju, donjeti odluku o liječenju, ustrajati i ponovno zavladati vlastitim životom. Depresija je bolest koja se liječi. Vi ponovo možete biti sretni i zadovoljni.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!