Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
Ljekoviti biljni preparatiLjekovitim biljnim pripravcima protiv depresije!
Došlo je vrijeme da uzmete svoj život u svoje ruke. Recite depresiji ne! Vi zaslužujete sretan i ispunjen život. Zaslužujete da se probudite orni za nove radne zadatke, da zavolite svoj život! Ne dopustite da vas depresija muči! Našim kvalitetnim ljekovitim biljnim, fitoterapeutskim pripravcima uspješno pomažemo kod depresije. Na vama je da birate zadovoljstvo ili depresija. No, znate li što je depresija? Jeste li depresivni? Pogledajmo zajedno.

Ljekoviti biljni preparatiBiljnim preparatima do zdrave kože, kose i vlasišta!
Koža je naš najveći organ. Često je izložena raznim infekcijama, bakterijama, virusima. Koža često obolijeva. Postoje i razne kožne bolesti. Neke od kožnih bolesti su psorijaza, neurodermitis.Svrbi li vas vlasište? Imate perut, alopeciju, krhku i slabu kosu? Otpada li vam kosa? Ako ste se pronašli u bilo kojem od postavljenih pitanja, kontaktirajte nas! Naše biljne preparate, ako niste iz rijeke, dostaviti ćemo vam poštom!

Ljekoviti biljni preparatiBiljnim preparatima posegnite za zdravljem, pobijedite bolest!
Čudesna je moć lijekovita bilja! U rukama stručne osobe, lijekovito bilje postaje pravo oružje u borbi protiv raznih bolesti. Naši biljni preparati su izrađeni po farmaceutskim normativima od najkvalitetnija, ekološki čista ljekovita bilja. Muči vas depresija? Imate problema sa jetrom, žući? U klimakteriju ste? Imate problema s prostatom, impotencijom? Imate ginekološke probleme? Nazovite! Ako niste iz Rijeke, preparate ćemo vam poslati!

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!