Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
KiropraktikaKiropraktika, korekcija Atlasa, uklanjanje glavobolje i drugih simptoma
Možda vam se već desilo da ste isprobali sve tablete protiv glavobolje, napravili sve neurološke i ine druge pretrage, a glavobolja traje li ga traje...Minimalni pomaci u prvom vratnom kralješku, Atlasu mogu dovesti do niz neugodnih simptoma i smetnji, a vrlo se uspješno riješavaju osteopatijom i kiropraktikom. Rijeka i okolica, riješite se neugodnih smetnji osteopatijom i kiropraktikom. Obratite nam se!

KiropraktikaKiropraktika, osteopatija i artroza
Artroza je bolest današnjice. Radi se o "istrošenosti" hrskavice zgloba, često popračene upalom. Sve to zajedno izaziva bol u zglobu ili zglobovima, smanjuje pokretljivost. Bolovi često mogu biti tako jaki, da onesposobljavaju osobu za normalan hod, rad, a često se mogu javljati i noću Pacjentu s artrozom (arthrozom) treba pristupiti kao cjelovitoj osobi, ne kao koljenu, kuku... A za operacije nikada nije kasno.

KiropraktikaKiropraktika, osteopatija i sport
Osviješten smo narod, dovoljno pažnje posvečujemo svome tijelu. Naročito u gradovima (kao što je Rijeka ) gdje i radim, svaka mlada , osvješćena osoba bavi se nekim sportom ili nekim vidom rekreacije. No, jesmo li svijesni da samo manualna (ručna) masaža neće popraviti neminovnu štetu koju nam je, htjeli mi to ili ne sport ili rekreacija nanio? Za držanje organizma u optimalnom stanju nužne su osteopatija i kiropraktika.

KiropraktikaKiropraktika i što sve ona može!
Kiropraktika i osteopatija su močne medicinske metode za liječenje raznih bolesti, naročito bolesti kralježnice, zglobova, kostiju i mišića. Danas se, nažalost, kiropraktikom i osteopatijom bave razni laici, što je opasno. Kiropraktika je lijek u rukama stručnjaka, a invalidnost u rukama laika. U Rijeci postoji nekoliko educiranih doktora kiropraktike, među kojima je i dr. Goran Lesac, osteopata i kiropraktičar, dr. med. sa riječkog fakulteta medicine.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!