Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.

Akupunktura: liječenje, mršavljenje, odvikavanje

Uslugu liječenja akupunkturom u našem salonu Hela pruža doktor medicine, dr. Goran Lesac.

Dr. Goran Lesac je član Akupunkturološkog društva Hrvatske. Diplomu akupunkturologa je dobio od Zbora liječnika Hrvatske. U svom radu na području akupunkture, polučio je zavidne rezultate i uspješnost!

Akupunktura je metoda izbora za uklanjanje boli, naročito za neurološke bolesti, pareze, paralize, mršavljenje.Akupunktura je danas najpopularnija kao metoda mršavljenja. "Akupunktura mršavljenje" Akupunktura je bezbolna i nadasve efikasna metoda liječenja i uklanjanja niza poremečaja i boli! Njome se izuzetno brzo postižu vidljivi rezultati! Nazovite i ugovorite termin!

Akupunkturom se uspješno liječi:

Glavobolja:

Glavobolja je jedan od najčešćih boli i simptoma koji doslovce muče čovjeka. Ima više vrsti i uzroka glavobolja. Tenziona glavobolja, glavobolja uzrokovana poremećajima u vratu... Sigurno je da je jedna od najneugodnijih glavobolja migrena. Migrena je glavobolja koja može nastupiti naglo, bez predznaka, dok, u drugom slučaju osoba može predvidjeti kada će migrena nastupiti. Migrena se često naziva i hemikranija, jer često boli samo polovica glave.

Akupunktura se pokazala izvanrednom metodom u liječenju euralgija, pareza i paraliza trigeminusa:

Neuralgija trigeminusa je bol u području gornje, donje čeljusti i lica. Neuralgija podrazumijeva jaku, sijevajuću bol. Bol u području inervacije trigeminusa se vrlo brzo i uspješno liječi akupunkturom. Pareza trigeminusa je nepotpuna paraliza mišića jedne strane lica, inerviranih trigeminusom.Paraliza trigeminusa je potpuna oduzetost dijela lica inerviranog trigeminusom. Navedene boli, pareze i paralize uspješno liječimo akupunkturom!

Neuralgija, pareza i paraliza facijalisa:

Neuralgija facijalisa je bol u području lica, često i čela. Neuralgija je često nepoznata uzroka. Paraliza facijalisa je potpuna nemogućnost mimike jedne strane lica. Osoba ne može namrštiti jednu stranu lica.I paraliza se uspješno lijeći akupunkturom. Pareza facijalisa je daleko češća od paralize.

Paraliza i pareza ruke:

Pareza ruke je djelomična oduzetost ruke, bilo da se radilo o parezi radijalisa ili ulnarisa. Pareza ruke može biti i kompletna (radijalis i ulnaris). Nakon akupunkturnog tretmana, pareza se prontno povlači, ruka poprima raniju snagu i funkciju. Paraliza je potpuna oduzetost ruke. Paraliza podrazumijeva da ruka doslovce *visi*, često puta osoba je ne osjeća uopće. Akupunktura liječi paralizu ruku.

Pareza i paraliza noge (nogu) su također indikacije za lječenje akupunkturom:

Pareza noge (nogu) je djelomična oduzetost noge. Osoba kojoj je dijagnosticirana pareza noge, teško pokreće nogu ili osjeća slabost u nozi. Paraliza noge (nogu) je potpuna oduzetost noge (nogu). Osoba koja ima dijagnozu paraliza, ne može uopće micati nogu. Paraliza i pareza se akupunkturom uspješno liječe. Na tom području dr. Goran Lesac je polučio zavidne rezultate.

Upala sinusa:

Bol u sinusima, akutni i kronični sinusitis vrlo se uspješno rješavaju akupunkturnim tretmanom. Akutni sinusitis je bol u sinusima koja ne traje duže vremena, već je najčešće komplikacija prehlade,gripe. Kronični sinusitis (sinuitis) je bol u sinusima (sinusna bol) koja proizlazi iz neliječena akutnog sinusitisa.

Alergija :

Alergija je preosjetljivost na neku supstancu koja inače, u zdrava čovjeka ne izaziva imuni odgovor. Alergija se može manifestirati na koži – kožna alergija. Liječenje alergije kože je akupunkturnim pristupom vrlo uspješno. Alergija se može manifestirati kihanjem, curenjem iz nosa, crvenilom očiju, postoji i alergija na hranu. Jedan od najtežih oblika alergije je alergijska asma (astma). Alergijska asma (astma) manifestira se kao otežano disanje, žvizduci u prsima...Alergijska astma liječi se akupunkturom izuzetno uspješno. Obratite nam se i prodišite punim plućima. Uklonite crvenilo očiju, neka vaš pogled zablista! Riješite se zauvijek neugodnog i dosadnog curenja iz nosa!

Erektivna disfunkcija (impotencija):Neka vas više ne opterećuje erektivna disfunkcija (impotencija). Dr. Lesac Goran rješava vaš problem!

Neplodnost: Akupunkturom se liječi muška i ženska neplodnost. Neplodnost može biti uzrokovana raznim uzrocima. Nakon detaljnog pregleda i temeljitog, iscrpnog razgovora s osobom, Dr. Lesac izrađuje akupunkturnu šemu kojom liječi vaš problem, neplodnost.

Akupunkturom se liječi i niz drugih oboljenja kao što je: Išijas (lumboishialgija), nervoza, neuroza, depresija, nesanica, ....

Debljina, pretilost: Debljina, pretilost je problem današnjice. Debljina, pretilost nije samo estetski problem, već i zdravstveni problem. Svi ste već sigurno čuli za liječenje debljine, pretilosti akupunkturom.

 
Odlučite se za akupunkturni tretman i debljina, pretilost će postati samo ružno sjećanje. "akupunktura mršavljenje" Sigurno ste već pokušali smršaviti na razne načine, izgladnjivali ste svoj organizam! Smršavite bez odricanja! Smršavite s osmijehom na licu, smršavite uz naše akupunkturne programe! Što čekate?!? Nazovite nas!"Akupunktura mršavljenje" #akupunktura# #akupunktura#


#akupunktura #Rijeka #doktor #zdravlje #mršavljenje #alergija #migrena
►  Akupunktura  - Tuesday, March 17, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!