Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.

Aroma masaža (aromaterapeutska

 Aroma masaža, aromaterapeutska (aromaterapijska) "medicinska masaža" je bilo koja "medicinska masaža": "medicinska masaža" cijelog tijela, sportska masaža, dubinska "medicinska masaža".. , za koju se upotrebljavaju eterična ulja ukapana u odrđenoj količini u bazno ulje.
Djelovanja raznih vrsta "medicinskih masaža" opisana su ranije, tako da ovdje treba dati naglasak na izbor eteričnih ulja.
Pri masaži djelovanje eteričnog ulja je jako snažno jer se razblaženo utrljava u kožu, apsorbira putem nje, a isto tako miris djeluje direktno na živčane okrajke njušnoga živca u nosu.
Pri aroma masaži (aromaterapijskoj masaži) vrlo je bitan izbor ulj, jer ono djeluje lokalno ali i centralno.
Prije početka same "medicinske masaže" , treba jako dobro upoznati tegobe osobe koju se masira, kao i njene želje koje želi postići masažom.
 
Ako osobu bole leđa i uz to je uznemirena, ali boluje od smanjenog rada štitbjače, nikako za aroma masažu ne smijemo upotrebljavati eterično ulje melise. Zašto? Melisa će opustiti masirane mišiće, smiriti uznemirenu psihu, ali će zato pogubno djelovati na štitnjaću i još više usporiti njen rad!
Masiramo li eteričnim uljem naranče, ono će izvanredno opustiti mišiće, ali i drastično povečati apetit, a osoba je npr. na dijeti.
 
Liječnik ili terapeut koji se bavi aroma masažom mora jako dobro poznavati sva djelovanja eteričnog ulja. Pogotovo ako u aroma masaži upotrebljava kombinacije eteričnih ulja. Ako nam nešto lijepo miriši, ne znači da nam je i korisno.


#medicinskamasaža #medicinskamasaža
►  Masaža  - Thursday, June 27, 2013
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!